Schilderen met en voor God


God spreekt door creativiteit!

God spreekt, door Zijn Woord; de Bijbel. Maar ook tot en door mensen, met bijvoorbeeld woorden of door beelden, zo ook door schilderijen.

Wat de Heilige Geest tot jou spreekt door een schilderij kan heel persoonlijk zijn. God is vernieuwend en Hij weet ieder mens precies te raken daar waar het nodig is. 

Mijn passie is leven voor Jezus, Hem volgen en ik eer Hem door het creatieve talent dat ik ontvangen heb te gebruiken om woorden en beelden vorm te geven in een tastbaar beeld.

Ik bid je zegen toe!

Schilderijen

De schilderijen die ik schilder zijn geïnspireerd door de Heilige Geest. Ze zijn niet zozeer te plaatsen in een stijl., eigenlijk wil ik dat ook niet. Creativiteit staat bij mij voor vrijheid. En daar plaats in het liefst zo min mogelijk kaders omheen. 


bekijk ze
En de betekenis van een schilderij?

Lees even verder!Woorden in een beeld

Veel van de schilderijen die ik schilder ontvang ik als beelden. Soms is voor mij meteen duidelijk hoe het geheel eruit gaat zien, andere keer groeit het in het proces. Ook zijn er keren dat ik pas aan het eind zie wat ik geschilderd heb. De schilderijen zijn beelden die spreken, ik geloof dat God door een beeld tot meerdere mensen verschillend kan spreken. Heb je zelf ook andere woorden bij het schilderij? De woorden die ik ontvang die schrijf ik uit en plaats ik in mijn blog. Daar is ook ruimte voor reactie, voel je vrij!

 

lees ze hier


Afdruk op canvas


Heb je interesse in zo'n mooi schilderij? Maar liever niet een origineel schilderij? Bestel dan een afdruk op canvas. Deze hang je zo aan de muur een lijst is niet nodig, maar kan natuurlijk wel. Voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt, en je eventueel een kleiner formaat kunt bestellen! meer weten?