Over Wendy van Dodewaard

kunstenaar Wendy van Dodewaard

Mijn naam is Wendy van Dodewaard-Monster ik ben geboren (1989) en opgegroeid in Waddinxveen. Getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

Van kinds af aan was ik al creatief en ik was al aan het tekenen vanaf dat ik een potlood beet kon houden. Zo was het ook niet gek dat ik als klein kind al riep dat ik ‘kunstenares’ wilde worden. Het bedenken en creëren van nieuwe dingen met potlood en kwast vond ik geweldig.

In mijn tiener jaren begon ik met het natekenen van mensen, ik leerde kijken, naar kleuren en vormen. Zo ontwikkelde ik een passie die nooit meer is verdwenen.

Tegenwoordig schilder ik nog steeds met evenveel plezier. Ik heb me de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Mijn schilderijen zijn een mengeling van realistische klassieke stijl maar toch zeker ook eigentijds, soms zelfs los geschilderd, of juist heel creatief met zoveel mogelijk kleur. In elk portret of schilderij hoop ik een stukje van God's grootheid en liefde voor de mens te laten zien. Zijn woorden of beelden vertonen in schilderijen en tekeningen zodat Zijn koninkrijk gebouwd wordt in de wereld om ons heen. En zo het talent te gebruiken wat ik van Hem ontvangen heb.

Wendy van Dodewaard
Schilderen met en voor God 
E-mailen
Bellen
Instagram