Ervaringen

Hieronder lees je de reacties die ik heb gekregen op mijn werk of website. 

Wil jij ook een ervaring delen over mij, mijn website of werk? Een berichtje delen? Voel je vrij!

 

 


 

Wendy wij zijn heel blij met het door jou geschilderde portret van onze zoon. Zo ongelooflijk echt zoals jij hem hebt weten weer te geven. Mensen om ons heen worden er stil van, en vinden het knap dat jij dit  zo mooi  hebt weten te schilderen. Bij ons in de kamer heeft het schilderij een mooie plek gekregen, en vinden wij het fijn om er steeds weer naar te kijken.
Wendy, Dankjewel!!

- Ben en Janie.

Wendy biedt een professionele begeleiding gedurende het gehele proces tijdens het maken van een houtskool portret van onze zoon. En het portret is prachtig geworden!

- Peter en Monique

Wij hebben een beschilderde klok gekocht bij Wendy. Het is een prachtig object wat in onze woonkamer hangt. Wij kijken er steeds met plezier naar! Contact verliep prettig.

- Vincent en Ellis

Heel blij met de prachtige print van een geweldig schilderij. Het is een kado voor mijn vrouw en die is er nog blijer mee. Nu nog een mooie lijst, en dan ophangen op het mooiste plekje in huis.  

- Arjan

Wendy het ziet er zeer proffesioneel en mooi uit prachtig. 'K ben trots op jou, 'K heb het ook aan collega's laten zien, ze waren er weg van. Toppie

- A. Monster

Twas een leuke, mooie, gezellige ervaring om ons ( m'n broer en ikke)  beetje bij beetje ons te zien worden op het schilderij!
Lieverd Tis onbeschrijfelijk prachtig geworden! Xxx

- Hans Monster

Het idee wat ik in mijn hoofd had zitten heeft Wendy heel goed verwoord in een houtskool portret, het is precies zoals ik voor me zag. Het portret hangt inmiddels in de woonkamer en ik kijk er met heel veel plezier naar.

- Marije

Heel blij zijn we met het schilderij "yaldi ahuvi" oftewel "Mijn geliefde kind" Wendy heeft ons goed advies gegeven, ook wat betreft de lijst. Dank je wel!

- André en Annelies

De kerstkaarten zijn prachtig geschilderd! Erg leuk om te versturen! Een aanrader! 

- Monique S

Prachtig schilderij in opdracht laten maken, Wendy is erg vriendelijk en denkt goed mee over goede composities voor een mooi resultaat. Veel mooie sprekende details! Heel blij mee! 

- M 

Supertoffe kerstkaarten ontvangen. Helemaal blij mee!

- Sietske

Wendy van Dodewaard
Schilderen met en voor God 
E-mailen
Bellen
Instagram