Tarieven

De prijs van een portret hangt af van verschillende factoren. Elk portret is uniek, een realistisch portret schilderen kost veel tijd. Maar ook hangt de prijs af van het aantal personen, compositie, grootte, persoonlijke voorkeuren. Maar om een indicatie te geven voor een portret in opdracht:

Houtskoolportret

Houtskoolportretten zijn relatief goedkoop. Een leuk portret voor een laag budget! 

Ze worden gemaakt op 250 grams zuurvrij papier. De prijzen zijn vanaf €54.95. (incl. fotosessie en BTW) 


Olieverfportret

Liever een handgeschilderd portret in kleur? Ga dan voor een olieverfportret en laat jezelf, je dierbaren of huisdieren op een unieke manier vereeuwigen! De prijs voor een olieverfportret is vanaf €357 euro. (incl. fotosessie en BTW) 

Benieuwd wat jouw portret kost?


Vrij werk

De prijzen van vrij werk hangen ook van verschillende factoren af, maar hier is vanwege de veelzijdigheid van werken geen standaard voor. Neem hiervoor contact op of neem een kijkje in de webshop!

Lijsten

Om het helemaal af te maken is er ook de mogelijkheid een speciale lijst naar keuze bij te bestellen, prijzen vanaf €30 euro. Deze wordt geheel verzorgd aangeleverd bij het voltooien van het portret of schilderij. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Lijsten zijn geheel van hout en wissellijsten zijn altijd met ontspiegeld glas.

Betaling 

Betaling vind plaats op 2 momenten. De aanbetaling van 50% van het totaalbedrag, het overige factuurbedrag dient bij voltooiing te worden betaald. In het atelier is het mogelijk met pin of creditcard te betalen. 

Vraag vrijblijvend een offerte op maat op, of neem telefonisch contact op om je wensen te bespreken. Ook kan ik goed adviseren wat betreft compositie en kleur, om zo ook voor jou een prachtig uniek en tijdloos kunstwerk aan de muur te verzorgen

Levering

Met een portret is het gebruikelijk om het portret, bij laatste bezichtiging in het atelier meteen af te rekenen en mee te nemen. Mocht hier een levering gewild zijn dan lever ik op het moment dat het overige gedeelte van de factuur is voldaan. Dit zal een aangetekende zending zijn, te volgen met track en trace. 

Wendy van Dodewaard
Kunst- en portretschilder
E-mailen
Bellen
Instagram