Wendy van Dodewaard
Beeldend kunstenaar

Schilderen met en voor God

God spreekt door creativiteit!

God spreekt, door Zijn Woord; de Bijbel. Maar ook tot en door mensen, met bijvoorbeeld woorden of door beelden, zo ook door schilderijen.

Wat de Heilige Geest tot jou spreekt door een schilderij kan heel persoonlijk zijn. God is vernieuwend en Hij weet ieder mens precies te raken daar waar het nodig is. 

Mijn passie is leven voor Jezus, Hem volgen en ik eer Hem door het creatieve talent dat ik ontvangen heb te gebruiken om woorden en beelden vorm te geven in een tastbaar beeld.

Ik bid je zegen toe!
Revival in woonkamer


Schilderijen

De schilderijen die ik schilder zijn geïnspireerd door de Heilige Geest. Ze zijn niet zozeer te plaatsen in een stijl., eigenlijk wil ik dat ook niet. Creativiteit staat bij mij voor vrijheid. En daar plaats in het liefst zo min mogelijk kaders omheen. 

En de betekenis van een schilderij?

Lees even verder!Woorden in een beeld

Veel van de schilderijen die ik schilder ontvang ik als beelden. De schilderijen zijn beelden die spreken, ik geloof dat God door een beeld tot meerdere mensen verschillend kan spreken. De woorden die ik ontvang die schrijf ik uit en plaats ik in mijn blog. Heb je zelf ook andere woorden bij het schilderij? Daar is ook ruimte voor reactie, voel je vrij!

 

Reproductie


Heb je interesse in zo'n mooi schilderij? Maar liever niet een origineel schilderij? Bestel dan een afdruk op canvas. Deze hang je zo aan de muur, een lijst is niet nodig. Maar kan natuurlijk wel. Voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt, en je eventueel een kleiner formaat kunt bestellen! 


"Serving the One Who is, Who was and Who is to come. 

The Creator of all, Who gave me the gift to create." Missie & Visie

In 2020 riep God mij op een onderneming te starten en te gaan schilderen. Hij heeft mij geroepen te schilderen, mij het talent en de gaven gegeven om mijn roeping uit te voeren. Om mensen op te roepen, te bemoedigen en versterken. Dat mensen door de schilderijen Jezus zullen zien, dat God verhoogt zal worden door datgeen wat ik maak. Dat de Waarheid gesproken wordt in creativiteit, en creativiteit gebruikt zal worden waarvoor God het bedoelt heeft.

Mijn verlangen is Gods woorden te spreken, door woord en beeld. Dat een ieder die naar Zijn woorden luistert de Waarheid zal zien. En die Waarheid zal hen vrijmaken. Ik geloof dat de Heilige Geest spreekt door de schilderijen en waar de Geest is daar is leven en vrijheid!

Ik help je graag verder!

Heb je een vraag? Wil je een schilderij in het echt zien?Liever meteen contact opnemen?

Ook ben ik bereikbaar op Whatsapp, je vind mijn contactgegevens op de contact pagina.